1. Cea mai cringe poză a mea!

Ziua începuse bine, jur.  Am fost invitat să fac magie pentru 2 cupluri. Vișina de pe tort era că la finalul numărului, vor primi a doua cea mai importantă întrebare din viața unui cuplu, după “Un copil pe când faceți și voi?” (dacă ești genul care pune întrebarea asta, o spun în numele tuturor: Oprește-te), mai exact: “Vreți să ne fiți nași?”

Având timp în trafic, ma gândeam cum ar fi să refuze? Cât de cringe ar fi momentul, după tot efortul lor, după ce m-au invitat, după ce am gândit un număr personalizat, unde apăreau două cărți de joc cu “Vreți să fiți nașii noștri”, ei să zică “Nu, merci”. Am zâmbit larg la gândul ăsta masochist, se făcuse verde la semafor și am plecat. Boy, was I in for a surprise…

27 de minute mai târziu
Reacții mișto, au apărut cărțile cu întrebarea serii, am făcut un pas în spate și am lăsat magia să își facă efectul. S-a lăsat cu un “Da” viril, îmbrățișări, pupături și comandat sticle de vin să fie sărbătorit marele raspuns.
Beți de fericire,  mi-au mulțumit și au spus să facem o poză înainte să plec.

Cine s-ar fi gândit că era pe cale să ia naștere una dintre cele mai cringe poze ale mele. În al noulea cer, au luat cărțile în mână, s-au așezat unul lângă celălalt și s-au îmbrațișat. uitând că suntem 5 în poză…

M-am simtit în plus ca un salvamar angajat la Therme.
Toate se întâmplă cu un scop și după 3 ani de la acea seară, am aflat care a fost acesta: întâmplarea să devină prima mea postare pe Blog. Sau unica?

Om vedea…

Recommended Posts

2 Comments

  1. A trebuit sa te caut ceva in poza :))

    • Da, sunt sigur hahaha.
      Uita-te dupa a 5-a roata!


Add a Comment

Your email address will not be published.