Bio
SUNT ANDREI GÎRJOB

ȘI FAC MAGIE, NU TRUCURI!

De-a lungul anilor, magia mea a fost inclusă în emisiuni TV și radio. Românii au Talent, iUmor, Neața cu Răzvan și Dani, Vorbește Lumea și multe alte apariții pe care le poți urmări AICI.

Am răspuns celor mai nefirești întrebări, cum ar fi articolul din Vice, dar și curiozităților care apar frecvent când oamenii află care îmi este meseria, în Zile și Nopți.

Pe social-media găsești și alte pasiuni de-ale mele magice!

Studiez card-magic de la 14 ani. După sute de ore petrecute exersând, zeci de cărți citite,  nenumărate show-uri și prea puțini prieteni, știu că ramura de close-up magic este una dintre cele mai persuasive și șarmante tipuri de divertisment.

Magia mea are succes pentru că este personală, autentică, vine mereu cu o poveste în spate și bineînțeles că e făcută de mine!

Scena divertismentului pentru adulți are nevoie de o abordare nouă și de calitate!

 

0 +
SPECTACOLE PRIVATE
0 +
PACHETE DE CARTI DE JOC FOLOSITE
0 +
DE CATE ORI AM FOST INTREBAT "CUM AI FACUT ASTA?"

Magic Circle Member

În 2017, la Londra, am susținut examenul de admitere în Magic Circle, în fața unui juriu format din magicieni și am devenit membru al societății internaționale. Dinamo, David Copperfield și chiar regele Charles al III-lea se numără printre colegii mei din clubul prestigios. A rămas până astăzi confirmarea pasiunii și expertizei mele.