Cum creezi seri memorabile pentru localul tău

Cu peste 50 de hoteluri, restaurante, baruri, cluburi și puburi în portofoliu, din 2013 am parteneriate în HoReCa care promovează magia ca divertisment pentru clienții localurilor.

Sunt mândru că locuri ca Nuba, Hiro, Caju, Loft, Hard Rock Cafe, Yoshi, Pescarusul, The Harp și multe altele au ales să se diferențieze pe piața ultra-competitivă cu ajutorul magiei contemporane bazată pe cărți de joc.

Magia mea a ajuns în orașele României și a demonstrat de fiecare dată că nu ai nevoie de bugete colosale ca să creezi seri memorabile. Restaurant magic este asul din mânecă care face clienții să plece cu gândul că trebuie să revină.

Testimoniale

HORECA

Dincolo de a-ti satisface clientul cu preparatul preferat, acum oamenii ravnesc la mai mult cand aleg restaurantul. Noi stim sa gatim bine, dar cand vine Andrei, restaurantul nostru devine magic

  Trattoria della Nanna

  The Harp a devenit magic. In 8 ani de colaborare cu Andrei Girjob a creat multe feedback-uri pozitive si oaspeți care reveneau special pentru show-ul de magie.

   The Harp Irish Pub

   Colaborarea noastra a fost cu adevarat magica. Ceva nou si inedit pentru noi la momentul acela iar feedback-ul din partea clientilor a fost unul pozitiv.

    Divan

    Colaborari restaurant magic 2012 - 2023

    Memorabilia